Jaarverslag ontwerpen

In Achtergrond, Jaarverslag by admin

Wij ontwerpen al jaren vooral jaarverslagen voor bedrijven die genoteerd staan aan de beurs. Dit kan zijn de AEX in Amsterdam of de beurs in Londen, of iedere andere beurs.

Jaarverslagen van beursgenoteerde bedrijven moeten aan standaard eisen voldoen om goedgekeurd te worden door de beurs waar ze genoteerd staan. Wij zijn bekend met deze regels en passen ze toe wanneer wij een jaarverslag ontwerpen en opmaken.

Jaarverslag ontwerpen

Een goed jaarverslag informeert de lezer, wekt vertrouwen en enthousiasmeert. Daarnaast gebruiken we het jaarverslag om de identiteit van het bedrijf op een inspirerende manier te communiceren.

1 – De briefing

We beginnen dit proces door een helder briefingsgesprek met de opdrachtgever te hebben, waarin we uw wensen in kaart brengen.

2 – Het ontwerp

We maken een ontwerp op maat, dus geen standaard template maar een eigen ontwerp dat aan uw eisen voldoet.

3 – De productie

Na goedkeuring van het ontwerp komen we in de productie fase. Hier passen we de door u en uw accountants aangeleverde gegevens toe en maken een technisch kloppend document dat door de drukker perfect kan worden uitgevoerd.

Een vaak vergeten maar belangrijk onderdeel van de productie van een goed jaarverslag is een goede planning.

Vaak is er een harde leverdatum voor een verslag, de beurs verlangt dat het verslag voor een bepaalde datum gepubliceerd wordt. Gebeurt dit te laat dan volgt een boete.

Wij weten wat er nodig is om voor de productie van uw jaarverslag een sluitende planning te maken. U kunt op ons vertrouwen!

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het produceren van een jaarverslag een secure onderneming is, we besteden dan ook veel zorg aan het plaatsen en corrigeren van de door de klant aangeleverde gegevens.

Door gebruik te maken van Studio Huis hebben wij het meest professionele jaarverslag voor een prima prijs” – Klant quote

Naast de jaarverslagen die we voor bedrijven als ING en Hague & London Oil maken hopen we ook voor u een goed leesbaar en inspirerend jaarverslag te mogen ontwerpen.

Wilt u ook dat uw jaarverslag gelezen wordt én dat het de juiste indruk achterlaat? Neem contact op met Arjen Eshuis op 06 – 14 78 16 03.

Meer lezen over Jaarverslag Ontwerpen kan hier >>

Wilt u een gesprek over uw jaarverslag? Neem contact met ons op! >>