Grafisch Ontwerp in Amsterdam

In Achtergrond, Huisstijl, Jaarverslag by admin

Het kiezen van de juiste grafisch ontwerper kan moeilijk zijn, het is zaak het kaf van het koren te scheiden.
Amsterdam heeft een overvloed aan grafisch ontwerpers. Hoe kies je de ontwerper die bij je past?

Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper in Amsterdam is het zaak van te voren te weten wat je specifieke eisen zijn. Stel een eisenpakket samen en zoek op basis daarvan naar een geschikte ontwerper.

De soort opdracht die te vergeven is bepaalt al snel welke ontwerper wel geschikt is en welke niet.

Verwacht u dat een groot bureau dat bestaat uit veel verschillende lagen goed past bij uw bedrijf, dan is het zaak daar naar opzoek te gaan.

Kleinere flexibele bureaus werken vaak in essentie heel anders dan grote bureaus. Regelmatig liggen de kosten bij deze bureaus ook op een ander niveau.

Kleinere ontwerpstudio’s kunnen vaak sneller schakelen, zijn bereid harder te lopen voor een leuke opdracht en zijn over het algemeen makkelijker te benaderen.

Vaak is een kleiner bureau meer gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het grafisch ontwerp vak, qua expertise en talent doet het meestal niet onder voor een groot ontwerpbureau.

Een van de zaken die wij vaak terug horen van onze opdrachtgevers is dat we heel betrokken zijn bij het bedrijf waar wij een opdracht voor doen. We rusten niet tot we de optimale ontwerpoplossing hebben gevonden.

Verder is het zo dat we veel expertise hebben op het gebied van logo en huisstijl identiteit ontwikkeling en dit graag toepassen op opdrachten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Ons logo staat als een huis– Klant quote

Bij Studio Huis in Amsterdam werken wij altijd direct met de klant, u spreekt met de ontwerper over de opdracht, de briefing die u hem geeft wordt direct door deze ontwerper omgezet naar een ontwerp dat voldoet aan de eisen die met hem zijn afgesproken.

De ontwerper presenteert u zijn eigen ontwerp, u kunt dus direct met hem de resultaten bespreken.

Onze ervaring is dat het erg prettig werkt direct te communiceren tussen opdrachtgever en ontwerper, zo komt er geen ruis in de communicatie.

We hebben een scala aan grafisch ontwerp klanten in en buiten Amsterdam. Wij bevinden ons in het hart van Amsterdam, een afspraak is zo gemaakt!

We laten graag aan u zien hoe Studio Huis kan werken aan heldere oplossingen die de communicatie met uw klanten versterken!

Studio Huis
Arjen Eshuis
Noorderstraat 82-b
1017 TW Amsterdam

(020) 770 25 23
06 – 14 78 16 93

Neem vrijblijvend contact op met Studio Huis >>

Lees hier meer over Logo & Huisstijl ontwikkeling >>

Wij zijn specialisten in het ontwerpen van Jaarverslagen >>